Sorel – lämpimiä ja trendikkäitä talvikenkiä koko perheelle

Sorelin talvikengät ovat jo usean vuoden ajan olleet suosittuja Pohjoismaissa. Merkin mallit Tivoli, Winter Carnival ja Caribou ovat jo klassikkoja ja niitä näkyy usein katukuvassa talven kylminä päivinä. Nämä kanadalaiset bootsit tunnetaan korkeista varsistaan, nauhoistaan ja tekoturkisyksityiskohdistaan. Sorelin talvikenkiä löytyy useissa eri väreissä ja malleissa ja merkki suunnittelee uusia mallistoja vuosittain – klassikoita unohtamatta.

Sorel-women

Sorel-talvikengät pitävät jalat lämpiminä

Vain parhaita materiaaleja

Sorel perustettiin vuonna 1962 Kanadassa. Jo perustamisestaan lähtien merkki on keskittynyt käyttämään kengissään vain parhaita materiaaleja ja valmistamaan laadukkaita ja kestäviä kenkiä. Sorel yhdistelee kengissä laadukasta nahkaa, huopaa ja villaa ja kengät ovat rakenteeltaan ensiluokkaisia. Sorelin valikoimasta löytyy kenkiä jokaiseen vuodenaikaan, kesäisistä sandaaleista lämpimiin talvikenkiin. Talven uutuuksien joukosta löytyy esimerkiksi korkeavartinen Tofino-niminen malli, joka on valmistettu nahasta ja vahatusta kanvaskankaasta.

 

Suurkaupungeista hiihtokeskuksiin ja metsäretkille

Vaikka Sorelin talvikenkiä  näkyykin nykyisin usein katukuvassa ovat ne supersuosittuja myös ulkoilukäytössä ja niitä näkyy paljon varsinkin hiihtokeskuksissa. Sorel-talvikengät ovat alunperin suunniteltu sopivan kanadalaiseen ilmastoon, joka muistuttaa paljon pohjoismaisia sääolosuhteita. Se selittää Sorelin suuren suosion Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

 

Trendikkäät ja lämpimät Sorel-bootsit.

Trendikkäät Sorel-bootsit miehille.

Kenkiä säähän kuin säähän

Brandokselta löydät suuren valikoiman trendikkäitä kenkämalleja Sorelilta naisille, miehille ja lapsille. Mallistossa on muun muassa talvikenkiä, saappaita ja bootseja eri materiaaleissa ja väreissä. Hyvä joululahjavinkki on Sorelin tohvelit, jotka taatusti pitävät jalat lämpiminä!

Löydä Sorel-kengät Brandokselta!

Tags: ,