Farkkuja! Uusia malleja

Farkut sopivat syksyyn. Ne lämmittävät viilenevinä päivinä ja ne voi helposti yhdistää asuun kuin asuun. Tänä syksynä valikoimastamme löytyy klassisia boot cut-farkkuja, tiukkoja pillifarkkuja, alaspäinkapenevia malleja ja rennompia boyfriend-farkkuja. Olemme juuri saaneet lisäystä farkkuvalikoimaamme monessa suositussa mallissa. Uutuuksien joukossa on merkkejä kuten G-Star Raw, Whyred, WeSC, Örjan Andersson, J Brand, Kuyichi ja monia muita. 

Jeansmode

wesc
WeSC

WeSC (We are the Superlative Conspiracy) on ruotsalainen farkkumerkki, joka keskittyy streetvaatteisiin – muotiin, jonka juuret ovat alakulttuureissa, jotka luovat omat sääntönsä ja noudattavat omia trendisuuntauksiaan. Merkillä on vahvat siteet ruotsalaiseen skeittimaailmaan. Lyhyessä ajassa WeSC:stä on tullut yksi Ruotsin kuuluisimmista vaatemerkeistä niin kotimaassaan, kuin ulkomaillakin. Merkin liikkeitä löytyy muun muassa Tokiosta, Beverly Hillsistä, Munchenista ja New Yorkista.

 

 

 

gstar

 

G-Star Raw

G-Star Raw on farkkumerkki, joka keskittää kaiken huomionsa denimkankaaseen, sen kauniiseen ulkonäköön ja sen ainutlaatuisiin ominaisuuksiin. G-Star Raw tietään kuinka denimkankaaseen saadaan erilaisia efektejä pesujen ja käsittelyjen avulla. Merkin valikoimasta löytyy niin käsittelemättömiä raw-malleja, kuin erittäin valkaistuja vaaleita farkkuja. Ja kaikkea siltä väliltä.

 

 

 

 

örjan

Örjan Andersson

Örjan Andersson on merkki, jonka suunnittelussa yhdistyy niin rock-henkisiä elementtejä kuin myös farkuissa perinteisesti nähtäviä yksityiskohtia ja materiaaleja. Örjan Andersson on omaa nimeään kantavan merkin lisäksi myös tunnetun tuotemerkin Cheap Mondayn ja liikeketju Weekdayn takana. Hän perusti yrityksensä yhdessä ystäviensä kanssa ja myytyään ne H & M:lle Örjan päätti toteuttaa jotakin uutta. Näin syntyi uusi tuotemerkki Örjan Andersson ja tällä kertaa painopiste kohdistui kalliimpiin kankaisiin, joista valmistetuissa farkuissa on kuitenkin hyvä hintalaatusuhde.

 

 

Whyred
Ruotsalainen farkkumerkki Whyred suunnittelee modernilla otteella vaatteita ja kenkiä, joissa on klassiset leikkaukset. Yksinkertaisen tyylikkään designin ja korkealaatuisten materiaalien ansiosta Whyredin vaatteita voi käyttää vuodesta toiseen. Suunnittelijat ammentavat inspiraatiota 60-luvun muodista ja yhdistävät siihen puhtaita linjoja, kauniita siluetteja ja mielenkiintoisia yksityiskohtia. Whyredin motto on ”Clean living under difficult circumstanses”. Whyredin design on yksinkertaista, mutta pyrkii jatkuvasti eteenpäin.

whyred