Bootsit joissa on asennetta – uusi trendi astuu esiin

Bootsit ovat yhä trendikkäämpiä ja suurimmalla osalla muodista kiinnostuneista on jo vähintään yksi pari. Tänä syksynä bootseissa näkyy hauskoja yksityiskohtia kuten niittejä, vetoketjuja, kuvioita ja solkia.

Syksyn mallistostamme löytyy valtavasti erilaisia bootseja: perinteisiä mustia bootseja, nilkkureita matalalla varrella, korkeavartisia Primebootseja ja paljon muuta. Varren korkeus ja pohjan paksuus vaihtelevat, kuten myös värit ja yksityiskohdat. Monet bootsit valmistetaan nahasta tai synteettisestä materiaalista (tekonahasta), ja monissa malleissa on pohjoismaalaiseen ilmastoon soveltuva paksumpi pohja. Bootsit ovat jo pitkään toimineet rock- ja punkmuodin keskeisenä asusteena. Dr Martens oli punk-henkisen muodin uranuurtaja, mutta nykyään samantyyppisiä bootseja löytyy useimmilta merkeiltä ja bootseista kehitetään jatkuvasti erilaisia variaatioita.


Kenkiä niiteillä
Tärkeä yksityiskohta bootseissa on niitit, joita paljon erilaisia. Mustissa biker-tyylisissä bootseissa on usein hopeisia niittejä ja siroissa nilkkureissa on monesti koristeena kultaiset niitit. Voit itse valita suosikkityylisi! Niittibootsit tuovat asennetta ja luovat itsevarman vaikutelman. Uskalla rohkeasti satsata niittibootseihin!

kengat boots

Näin luot tyylin
Voit yhdistää bootsit esimerkiksi ruutupaitaan tai punk-henkiseen takkiin. Bootsien kanssa sopii myös vaikkapa hame tai kapeat farkut. Lisää reilusti asusteita, esimerkiksi ranne- tai kaulakorut täydentävät täydellisesti tyylin. Voit myös satsata kontrasteihin ja yhdistää pitsimekon rock-tyylisiin bootseihin. Vastakohdat täydentävät toisiaan!

Brandokselta löydät paljon upeita bootseja eri tyyleissä. Bootseja, saappaita ja nilkkureita kymmeniltä merkeiltä. Niitit, paksut pohjat, vetoketjut ja soljet luovat syksyn siisteimmän tyylin.

omslag_boots 180096-b 187121-b 24272-b